Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když loni se StarDance nekonalo, přátelství, která vznikla díky taneční soutěži, přetrvávají. "Vídáme se, kdykoli je možnost," řekla Super.cz moderátorka show Tereza Kostková (47), když šla za kmotru nové desce zpěvačky Dashy (42), která ve StarDance pravidelně účinkuje. "Mám ji moc ráda, je to skvostná zpěvačka," dodala ještě herečka.

To, že se StarDance v roce 2022 nekonalo, Tereze nechybělo. "Byla jiná práce. Třeba hraju strašně moc divadelních představení, a když jedno nehraju, tak se mi po něm nestýská, protože hraju nějaké jiné. Když to je, tak se to dělá s radostí, a když ne, dělá se s radostí něco jiného," krčila rameny Tereza, které to na křtu neuvěřitelně slušelo v retro účesu, který si prý vytvořila sama.

"Od srpna jsme chystali nový seriál Jedna rodina, který by měl od ledna běžet v televizi. Zhruba dvacetkrát měsíčně hraju představení v Komorním Kalichu, kdy se můžeme vidět v Praze i v jiných městech, mám svůj pořad na Českém rozhlasu Dvojka," vypočítala část svého nabitého programu. V době našeho rozhovoru ještě čekala na poslední natáčecí den koprodukčního česko-slovenského filmu, v němž partneří s Tomášem Maštalírem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám