Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní svátky si Ivana Jirešová (47) splnila velký sen. Trávila je v kruhu rodiny, na velké chalupě a čas s nejbližšími si nemohla vynachválit. Vedle rozbalování dárků a procházek v přírodě zbyl čas i na wellness, kde se herečka pochlubila fantastickou figurou. Tu si už roky zpevňuje cvičením jógy.

„Bylo to úžasné, splnil se mi sen. Od malička jsem si přála být na Vánoce ve velké chalupě, kde je sníh a je tam celá rodina. Sníh se sice nepovedl, ale dopředu jsem objednala nádherný dům blízko Prahy,“ svěřila se Super.cz Ivana, která se pochlubila snímky z Vánoc. Jógou posiluje nejen své tělo, ale i mysl, kterou upevnila i během loňského roku.

„Přemýšlela jsem nad předsevzetím, nakopávám se po celý rok. Dávám si skoro každé ráno předsevzetí. Ale to ukončení roku je důležité. Rok 2022 byl náročný, nebyl tolik jako v době covidu, přicházejí stále překážky, ale myslím, že, co jsme si odžili v covidu, nás posílilo a cítím větší vnitřní sílu než předtím,“ prozradila nám herečka, kterou jsme potkali na posledním divadelním představení v loňském roce, na muzikálu Okno mé lásky.

Hraní na jevišti Ivanu stále naplňuje, za nové role je velmi vděčná a doufá, že přijdou i v nadcházejícím roce. „Budu dělat Bedekr ve Španělsku, byli jsme v Madridu přes Vánoce a na jaře tam ještě budeme dýl. Budu hrát muzikály, které mě baví, věnovat se točení a pak mám vnitřní touhy. Přála bych si natočit film, je to v mojí hlavě, ale musím se k tomu nakopnout,“ dodala Ivana, pro kterou je její práce stále obohacující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám