Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by si jindy vitální a životaplný Karel Šíp (78) na začátku letošního roku chtě nechtě musel vybrat všechny číhající nemoci a naplno si je „užít“. Nestačí, že bolavé kyčle jej odstavily od moderování TýTý a každý krok je pro něj stále ještě učiněným peklem na zemi, navíc se teď přihlásil strašák všech mužů - prostata!

Karel Šíp má zánět, kvůli kterému mívají pánové problémy s močením a pobolívá je břicho. Pravidelně kvůli infekci dochází do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí. Přesto neruší žádnou práci a snaží se svůj úděl maroda brát s nadhledem. „Pobolívá mě to, ale jinak jsem v pohodě. Natáčím, vystupuji po celé republice a snažím se fungovat naprosto normálně,“ sdělil Aha! moderátor a oblíbený textař.

Na prohlídky ale musí přesto často. „Pravidelně tam docházím, to je pravda. Ale zánět naštěstí odeznívá a v současné době se už jen doléčuji a stačí mi jeden brufen denně,“ má radost Šíp, který proti původním informacím vůbec nemá na Českou televizi zlost za to, že jej letos v TýTý nahradila Terezou Kostkovou a Jitkou Čvančarovou.

Dobře ví, že zatímco při natáčení Všechnopárty sedí, při TýTý by musel po jevišti dost skotačit. „S chůzí mám ještě trošku problémy,“ přiznal Karel Šíp.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám