Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos oslavila padesáté narozeniny a sexy je snad jako nikdy předtím. Úspěšná kolumbijská herečka a modelka Sofia Vergara (51) sdílela fotku z dovolené a fanoušci nestačili pět chválu.

Jedna z nejlépe placených televizních hereček na konci roku odjela za sluníčkem se svým manželem Joem Manganiellem. V tropech oslavili i šestačtyřicáté narozeniny herce, který se proslavil hlavně rolí vlkodlaka Alcide Herveauxe v sérii Pravá krev. A přesto, že si Sofia na sociální síť nedává příliš odhalených fotografií, tentokrát udělala výjimku a sdílela selfie v plavkách.

Svým 27 milionům fanoušků tím udělala velkou radost, kterou jí dali najevo v mnoha komentářích. "Kolik ti je zase let? 24?“ vtipkoval jeden fanoušek. Další se přidal v podobném duchu. „Je žhavá jako dvacetiletá a je jí padesát? Tak to snad ne.“ Pod fotkou se pak objevily i další komentáře na téma hereččina skvělého vzhledu.

Sofia si na své postavě zakládá a se svými fanoušky občas sdílí i videa z posilovny, na kterých je vidět, že své bezchybné křivky nemá zadarmo. V zahraničí se také čas od času probírají její případné estetické úpravy. Hvězda seriálu Taková moderní rodinka před časem přiznala, že proti malým úpravám nic nemá. Rozhodně se prý ale plastickou chirurgií nedá mládnout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám