Hlavní obsah
Článek

Když se sympaťák Norbert Petický (27) objevil poprvé v Hlasu Česko Slovenska, podlomila se kolena nejen mnoha puberťačkám, ale i porotkyni Daře Rolins. Tu také Norbert očním kontaktem na pódiu prakticky balil. A když se rozhodoval, jestli půjde do týmu zpěvačky nebo jejího „šamstra“ Rytmuse, rozhodl se jasně pro Rolins se slovy: „Sexy bere!“. Málokdo ale ví, že už dva roky žije s přítelem Jakubem, který je exmanželem moderátora Honzy Musila!

„Byl jsem na Norberta hrdý. Rozumíme si spolu skvěle. Zatím jsme sice spolu o registrovaném partnerství výrazněji nemluvili, ale kdo ví, co bude?“ říká Jakub, který kvůli Norbertovi opustil záletného moderátora České televize.

A i když se jeho Norbert nedostal přes Souboj, v kterém ho porazil hlasově podprůměrný, ale vizuálně zajímavější „mimozemšťan“ David Bísek, své fanoušky si získal. A toho chce nyní patřičně využít pro dobrou věc.

Petický se stejně jako Vlaďka Erbová nebo Jakubův exmanžel Honza Musil stal patronem nadace Rakovina věc veřejná. A kromě toho, že jezdí na její akce po republice a zpívá na nich, za měsíc vydává v nákladu dva a půl tisíce kusů cédéčko s názvem Alchymista. Výtěžek má činit téměř půl miliónu korun.

„Dotočíme poslední písničku a cédéčko jde do výroby. Do měsíce bude hotové. Protože nechceme připravovat nadaci o zisk z prodeje, nepoužíváme žádnou standardní distribuci, ale budeme to prodávat napřímo do různých distribučních kanálů,“ řekl Super.cz Norbert. Ten už příští týden natáčí s reportérem televize Nova Davidem Vaníčkem v Malé pevnosti Terezín klip k písničce Peklo milenců, která se také objeví na chystaném charitativním cédéčku.

Reklama

Další články

Načítám