Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorce pořadu Loose Women Nadie Sawalha (58) se zase jednou něco povedlo. Podělila se o vtipné video v prádle, jak se marně snaží nasoukat do kalhot. A mnoho lidí s ní po svátcích sympatizuje.

Součástí klipu je video s mladou modelkou s plochým bříškem, která si v podprsence bez problémů natáhne kalhoty a zapózuje na křesle. Nadia se snažila klip přetvořit, ovšem po svém.

Džíny nicméně na tělo se špíčky nenapasovala, ať se snažila sebevíc. S rozepnutým poklopcem se pak překotila na sofa a skončila v ne příliš důstojné póze.

„Má to někdo podobně?“ popsala příspěvek, který mnohé pobavil. A lze říci, že rozhodně má. „To jsme my všichni právě teď,“ odpověděla v komentářích modelka Katie Piper.

Mnoho sledujících ji také hned opěvovalo, že ukazuje realitu „normálních“ holek. Moderátorka, jež je propagátorkou pozitivního vnímání ženského těla, proslula svými imitacemi slavných.

V minulosti se jí podařilo vtipně napodobit například Kim Kardashian, ale i další. Její vtípky, kdy si střílí hlavně sama ze sebe, jsou nesmírně populární, a je vidět, že se moderátorka nebere příliš vážně.

Reklama

Další články

Načítám