Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jennifer Lawrence (33) je momentálně maminkou na plný úvazek. Před devíti měsíci porodila svému manželovi, galeristovi Cookeovi Maroneymu synka jménem Cy, a užívá si tak zcela novou a životní roli. Ve středu sympatickou blondýnku fotografové objevili u jednoho z dětských parků v Los Angeles i s jejím chlapečkem.

Jennifer nejdřív synka houpala na houpačce a poté vyzkoušeli i skluzavku. V mamince v hnědých papučích ležérně oblečené do legín s volnou mikinou by asi málokdo hledal hvězdu, která si v roce 2013 došla pro Oscara za hlavní roli ve snímku Terapie láskou, ale není pochyb, že právě v mateřství se herečka našla. Spokojenější výraz na tváři neměla snad ani po získání zmiňovaného nejcennějšího filmového ocenění.

Rodačka z Kentucky ale nezanevřela ani na práci, a tak po několika letech, kdy natočila vždy po jednom filmu, se na ni v tom následujícím můžeme těšit hned ve třech projektech. Půjde o komedii No Hard Feelings, krimi Mob Girl a životopisné drama Bad Blood.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám