Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tyler Sanders měl před sebou nejspíš velkou budoucnost na stříbrném plátně a rád si užíval života. A to bohužel až moc. Právě drogy se staly příčinou jeho velmi předčasného skonu v pouhých osmnácti letech.

Smutná zpráva o smrti Tylera Sanderse obletěla celý svět v červnu letošního roku. Herec, který se proslavil v seriálech Živí mrtví: Počátek konce, Zelenáč či V plamenech, byl nalezen doma v Los Angeles. Příčina smrti tehdy nebyla uvedena, na veřejnost se dostal jen fakt, že Tyler měl zemřít krátce před příjezdem záchranářů.

Přesná příčina smrti byla zveřejněna až teď, šest měsíců po jeho smrti. Soudní lékař okresu Los Angeles uvedl ve zprávě, že Tyler zemřel na následky užití fentanylu, což je syntetický opioid, působící primárně na centrální nervovou soustavu. Smrt mladíka prý byla náhodná, bez cizího přičinění.

Podle magazínu TMZ měl Tyler Sanders v minulosti užívat drogy a v jeho blízkosti se po smrti měly najít i plastové brčko a bílý prášek. Podle pitevní zprávy pak měl Sanders noc před smrtí napsat příteli v textové zprávě, že fentanyl užívá.

Tyler Sanders se začal věnovat herectví už v deseti letech a za roli Lea v seriálu Jen špetka magie: Tajemné město získal nominaci na cenu Emmy. Rád trávil čas se svou rodinou, jezdil na hory, nebo sjížděl řeku na raftu.

Reklama

Další články

Načítám