Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna K (59). vydala po pěti letech dlouho očekávané úspěšné album Relativní čas, ke kterému vyrazí v polovině dubna na turné. V rámci jarní části čeká zpěvačku devět koncertů, druhou část turné odehraje Anna K. se svou kapelou ještě na podzim. "Už se hrozně těším, pořád jsme to odkládali a teď to konečně klaplo," řekla Super.cz zpěvačka.

Fanoušci se mohou těšit na ty největší hity Anny K., na novinky z alba Relativní čas, na skvělou kapelu i scénu. "S tou mi pomáhají kamarádi z Olgoj Chorchoj, takže bude stát za to," míní Anna K. Co se týče kostýmů, žádné velké překvapení od zpěvačky, která dává přednost rockovému stylu a vystupuje v pohodlných kalhotách, očekávat nemůžeme. "No, možná bych si mohla vzít sukni anebo bikiny. To by byl trhák," směje se.

Na turné začne zkoušet už tento víkend. "Kluci z kapely přijedou k nám a doufám, že zapomenou, že jsou Velikonoce. Aby mě místo zkoušky nezmrskali," přeje si Anna K, která se letos stala nejoblíbenější zpěvačkou v hudební anketě Žebřík a její deska byla v kategorii album roku na stříbrné příčce.

V nejbližší době čeká zpěvačku natáčení videoklipu k singlu Tamaryšek, i když rádia momentálně ovládá písnička Moudřejší než noc. "Kvůli Tamaryšku mi volal režisér Dan Svátek, zda by si ho nemohl vypůjčit do nového filmu. Jako bonus mi nabídl právě natočení klipu. Měla jsem radost, protože tahle písnička je pro mě z celé desky nejvíc srdeční záležitost," svěřila zpěvačka.

Anna K. bude také letos pokračovat ve své kampani na podporu prevence rakoviny prsu, v rámci které vydá DVD pro ženy s návodem na metodu MammaCare, což je nová revoluční metoda samovyšetření prsu, u nás doposud málo známá. DVD  bude rozdáváno zdarma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám