Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Slovenská zpěvačka Simona Hégerová alias Sima (26) dorazila na soukromý pražský večírek a hned po vystoupení nám prozradila, že vánoční svátky u ní byla čistě dámská záležitost. K ní domů totiž dorazila maminka, babička i sestra. A Silvestr? Ten kvůli pracovnímu vytížení neměla čas ani plánovat.

Pokud jste pod stromeček dostali nějaký dárek, který se vám nelíbil, Sima má pro vás jednoduchou radu. "I když dostaneš něco, co si úplně nepřeješ, nebo s čím nevíš, jak máš naložit, tak ale když byl ten dárek z lásky, tak tě prostě potěší i tak," říká skromná Sima, která je známá nejen pro svoje chytlavé písničky, ale i pro řádnou dávku empatie. Její dobrosrdečnost a pokora je cítit z každé odpovědi.

Silvestr kvůli pracovnímu vytížení naplánovaný sice nemá, ovšem prozradila nám, že umí být pěkná divoška. "Já se přiznám, že ještě vůbec nevím, co tento silvestr budeme dělat," překvapila nás blonďatá kráska. "Doteď jsem točila klipy, vydala jsem nové album, plánujeme turné, které bude na jaře i v Praze, Ostravě a Brně. Tedy ještě jsem úplně neměla čas řešit, co se bude dít na silvestra," prozradila Super.cz

Slovenská hvězda si silvestrovské veselí umí užít, ale nezastírá, že ani klid jí není cizí. "Jak kdy. Dokážu být klidnější, ale umím to i rozjet," směje se zpěvačka, kterou tedy možná potkáte řádit v nějakém klubu na Slovensku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám