Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další radostná novina v životě Nicka Cannona (43)! Dočkal se svého 12. potomka, s Alyssou Scott přivítali 14. prosince dceru Halo Marie Cannon.

U příležitosti narození holčičky její maminka sdílela dojemný post, v němž vzdala hold i zesnulému synku Zenovi. Ten loni v pouhých pěti měsících zemřel na nádor na mozku, což jeho rodiče pochopitelně zdrtilo.

„Náš život se dnes navždy změnil. Zen je se mnou s každým mým nádechem. Vím, že jeho duch byl dnes ráno s námi. Že na nás dává pozor. Každý den vídám znamení. Tyhle vzpomínky mi zůstanou navždy. Nikdy nezapomenu na Nickův hlas, když řekl, že je to holčička, a vše, čím jsme prošli, mu proběhlo v tváři. Budu si pamatovat, jak zněl její pláč, když se poprvé nadechla, a tlukot jejího srdce na mém. Moje sladká holčičko. Dočkala jsem se svého překvapení. Milujeme tě, Halo Marie Cannon,“ nechala se slyšet u videa se záběry přímo z porodnice.

Cannon tak letos stihl přivítat hned pět potomků s pěti různými ženami. V červenci se mu narodil 8. potomek, chlapec, jehož přivítali s Bre Tiesi. V polovině října přivítal své 9. dítě, holčičku Onyx, kterou má s modelkou LaNishou Cole. Ve stejném měsíci stihl být také u porodu 10. dítěte, jež má s Abby De La Rosou. 11. dítě mu pak dala Brittany Bell.

S DJkou Abby De La Rosou má pak dvojčata, syny Zilliona a Ziona, kteří v půlce června oslavili rok. Dále má Nick roční dceru Powerful Queen a syna Goldena (5) s Brittany Bell. A v neposlední řadě dvojčata Moroccana a Monroe (11) s exmanželkou Mariah Carey.

Halo je tak moderátorovým 12. dítětem. Uvidíme, jestli u tohoto čísla zůstane, nebo to v příštím roce rozjede podobně jako letos, kdy to byl asi jeho nejplodnější rok vůbec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám