Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Earth Šárka Cojocarová (22) se mezi dalšími dvěmi vítězkami může cítit jako chudinka. Na rozdíl od nich nedostala do bezplatného pronájmu byt. Kdyby to nebyly dobré kamarádky, neměla by v Praze málem ani kde spát.

"Holky mě u sebe nechávají přespávat. Do Prahy z Ostravy, kde studuji, jezdím kvůli práci zhruba dvakrát týdně," prozradila Cojocarová." Bohužel se ani moc nepotkáváme. Holky jsou totiž taky dost zaneprázdněné," dodala.

Šárku kromě modelingu zaměstnává hlavně studium. "V pondělí jsem odevzala bakalářskou práci a čekají mě státnice," upřesnila. Cojocarová studuje angličtinu a francouzštinu na univerzitě v Ostravě. Po získání titulu chce ve studiu pokračovat, přihlášku už má podanou.

"Až mi skončí studijní povinnosti, možná bych si dala říct i s novým vztahem. S bývalým přítelem jsme se rozešli před půl rokem. Byli jsme spolu rok a půl," svěřila se kráska. "Případný ctitel a´t raději počká do státnic," smála se.

V tom, jaký by měl nový partner být, má modelka celkem jasno. "Určitě vyšší než já, čímž polovina mužské populace odpadá. Jsem spíš na tmavší typy. Také by měl být samostatný, chytrý, charismatický a zajištěný. Nehledám žádného boháče, ale taky mi není patnáct, abych byla úplná idealistka," míní Cojocarová.

Modelka si pochvaluje zakázky, které získala díky úspěchu v České Miss. Nezanedbává však ale ani charitu, s níž začala při soutěži. "Stále spolupracuji se svazem paraplegiků, zrovna jsem jim předávala sponzorský šek na sto padesát tisíc korun. A tím mé charitativní aktivity nekončí," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám