Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Ochotská (39) bývala jednou z hlavních hvězd televize Nova. V průběhu času se ale rozhodla stáhnout z veřejného života a užívá si soukromí. Její syn André, kterého má s bývalým manželem, tenistou Lukášem Rosolem, je pro ni vším. Pokud ale čekáte, že syn navštěvuje drahou školu, jste na omylu. Bývalá moderátorka svého potomka zapsala na Moravě na státní školu a nemůže si to vynachválit.

Mediální svět jí nechybí, aktuální práce ji velmi naplňuje. „Pracuji u nás na radnici ve výkonu přenesené působnosti státní správy, rozhoduji o trestech, pokutách. Někdy mám pocit, že jsem takový malý soudce. Jsem ráda, že tady můžu využít vysokou školu, kterou jsem pět let studovala. A vedle toho se pracovně věnuji svému Instagramu,“ svěřila se Michaela serveru Lifee.

Zmíněná sociální síť je to jediné, co Michaelu ještě pojí se showbyznysem. Na svém profilu dokazuje, že i když opustila svět kamer, postavu si udržuje stále skvělou, a to díky cvičení. "Jóga. Tu jsem si zamilovala a díky ní se stále udržuji," přiznala nedávno Michaela Ochotská Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám