Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Iva Frühlingová (41) zažila doslova pohádkový prosinec. Společně se synem Adamem si v polovině měsíce zabalili kufry a odletěli na západ USA. První destinací bylo Las Vegas.

„Mám tady v USA šílený pocity. Jako bych mohla zase žít a dýchat. Ty možnosti! Mentalita, která tě nezadupává, ale pomáhá ti růst. Bydlela bych tu hned! Ty barvy tý přírody tady jsou masakr! Koukáš na americký filmy a říkáš si, že jsou to kulisy, že to tak ve skutečnosti nemůže být. A ono to tak fakt je,“ neskrývá své pocity moderátorka a zpěvačka.

Iva, která moderuje na rádiu Expres FM tak v Las Vegas navštívila například show Davida Copperfielda, se kterým si stihla udělat i selfie, fanoušci pak díky jejímu profilu odhalili krásy Grand Canyonu. Několikatýdenní cestování se ale stalo i trnem v oku některým lidem.

„Je vtipný, jak mi na Facebooku odchází lidi, když postuju hezký fotky z USA a nedělám ze sebe krávu, neboj, brzo budu zase v Čechách a dám ti možnost se smát od ucha k uchu,“ vzkázala haterům.

Se svým synem Adamem tak aktuálně procvičují v USA angličtinu, Iva je ale známá díky francouzštině. Syna ještě tento jazyk nenaučila, má to ale v plánu. „Začne od třetí třídy chodit na francouzštinu, takže ještě je tady možnost všechno dohonit.“ svěřila se Iva Frühlingová nedávno Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám