Hlavní obsah
Článek

Poklidný konec roku si užil jinak velmi vytížený mladý pár Kaia Garber (22) a Austin Butler (32). Zatímco Kaia je jednou z nejvyhledávanějších modelek posledních let, talentovaný filmový představitel Elvise Presleyho je rovněž jinak v jednom kole. Momentálně ale oba tráví dovolenou s modelčinými slavnými rodiči…

Na rozdíl od spousty celebrit, které se vydaly na vánoční svátky do Karibiku na ostrov Svatý Bartoloměj, zavítali Kaia, Austin, Cindy Crawford, Rande Gerber a také starší bratr mladé modelky Presley Walker Gerber (23) do mexického Los Cabos, které je rovněž mezi slavnými oblíbenou destinací.

Je vidět, že po roce je už Austin takzvaně ‚v rodině‘. S jednadvacetiletou Kaiou randí totiž od konce roku 2021. Po pár nevydařených vztazích například s herečkami Vanessou Hudgens či dcerou Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis Lily-Rose Depp to tak tentokrát vypadá opravdu vážně.

Z momentek, které se podařilo fotografům pořídit, je patrné, že v pohodě je s dceřiným výběrem hlavně tatínek Rande. A jak je známo, tatínci si obvykle své holčičky pořádně hlídají. Austin má tak možná z poloviny vyhráno!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám