Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dlouhé týdny synové Dariny Rychtářové (66) a Josefa Rychtáře (65), toho pána, který onduluje Ivetě Bartošové (†48) vlasy, vytrhává jí obočí a vůbec jí dělá všechny ty špičkové kosmetické zákroky, jen nečinně přihlíželi válce svých rodičů. Nechali si od veřejnosti vyčítat, že se matky, kterou jejich táta měl zbít a prokazatelně jí nadával jak ten nejsprostší dlaždič, nezastanou. Teď se to ale mění. Josef Rychtář mladší (27) už nechce dál ohrožovat život Dariny soužitím s otcem a nastěhoval si ji domů!

„Pepa se snažil být vždy ve sporu rodičů spravedlivý a někdy byl na straně táty, jindy mámy. Když v neděli matka zkolabovala, a to hned třikrát za sebou, a ne jednou, jak se psalo, naštval se a odstěhoval mámu k sobě. Nechce ji mít na svědomí. Vidí, že hádky s cholerikem Pepíkem Darině, která je po mrtvici, strašně zdravotně ubližují a že by ji příště, po další hádce, už nemuseli přivést k životu. Proto si ji natrvalo vzal k sobě domů,“ prozradil nám zdroj blízký rodině Rychtářů.

Podle něj skutečně Rychtář před policií v neděli vyhrožoval vraždou, avšak nikoli své ženě, ale její právničce. A také je prý pravda, že s ním Rychtářová mluvila o sebevraždě. „Jenže on to proti ní otočil. Ptala se ho po tom výstupu, jestli jí tím chce dohnat k sebevraždě nebo co jiného tím sleduje. Tak o tom začal mluvit před zdravotníky. A když se dozvěděl, že by jeho ženu kvůli tomu mohli zavřít do Bohnic, rychle přijel do nemocnice a začal to žehlit,“ říká pramen z Říčan.

Josef Rychtář mladší bydlí v nedalekém městečku, žije s přítelkyní a hádky rodičů ho podle jeho kamarádů trápily tak, že už se bál, že by ho to mohlo omezovat v práci pro energetickou společnost. „Takhle bude mít klid a nebude se muset nervovat, kdy mu policie zavolá, že se s jeho matkou něco stalo,“ dodal náš informátor.

Reklama

Další články

Načítám