Hlavní obsah
Článek

Rocker Petr Bende (46) se ukázal ve zcela novém světle. Se slovenskou zpěvačkou Michaellou natočil romantický duet o hranicích mezi mužem a ženou, který by od něj jeho skalní fanoušci asi jen tak nečekali, ale který mu, jak sám přiznal, skvěle sedl.

"Když jsem poprvé slyšel nahrávku, líbil se mi nápad a sound, který do něj známý slovenský producent Randy vložil. Pro mě se celá skladba nese v jiném duchu, než na co jsem zvyklý ze své tvorby, proto jsem tuto novou zkušenost přivítal a věřím, že stejně pozitivně bude působit píseň i na lidi," doufá Bende, který kromě nového stylu dnes představí také nový web, jehož pojetí fanouškům slibuje plno novinek včetně podílení se na konečném vzhledu Petrových stránek.

Na spolupráci s Petrem nešetřila zpěvačka chválou. "Jako první mě na Petrovi zaujalo, jak výborně zpívá. Kromě toho velice ráda spolupracuji s hudebníky, kteří se za skladbu dokáží postavit a jsou ochotní něco pro ni udělat. Proto byla spolupráce s ním pro mě velkým zážitkem," řekla Michaella.

Na společný duet se Bende, kterého v květnu čeká hostování na turné Věry Špinarové, těšil i proto, že díky svému otci má napůl slovenské kořeny a jak přiznal, stále se cítí být Čechoslovákem. Neznámý mu nebyl ani Prešov, kde se skladba s názvem Hranice nahrávala, a kde už několikrát vystupoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám