Hlavní obsah
Článek

Brazilská supermodelka Alessandra Ambrosio (43) podle záznamů o majetku prodala svůj střešní byt na Manhattanu za 2,75 milionu dolarů. Luxusní byt je prostorný, má 487 metrů čtverečních a krásná Alessandra v něm měla tři ložnice, vanu s dokonalým výhledem a krásnou terasu.

Ambrosio, která poprvé přijela do New Yorku jako sedmnáctiletá v roce 1998, aby následovala svůj sen, koupila penthouse za 1,87 milionu dolarů v roce 2005 – pět let poté, co zahájila svou kariéru jako andílek Victoria's Secret.

Když v roce 2017 odešla do „modelkovského důchodu“, roztáhla svá křídla a přestěhovala se do Los Angeles, aby vychovala své děti a zaměřila se na svou hereckou kariéru. Je také předmětem letošní nové knihy „ Alessandra “ od Stewarta Shininga, která popisuje dvacetileté přátelství modelky a fotografa.

Luxusní byt se může pochlubit otevřenou kuchyní pro šéfkuchaře, samostatnou jídelnou, dřevěnými podlahami, krbem na dřevo, elektrickými žaluziemi, velkými šatnami a vestavěnými úložnými prostory na míru. Hlavní ložnice má prosklenou stěnu s výhledem na hlavní obývací prostor a může se pochlubit také vlastní koupelnou s extra velkou vířivkou, která vám vyrazí dech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám