Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Ellen DeGeneres (64) si se svou ženou, herečkou Portiou de Rossi (49) koupila dvě sousední nemovitosti v Kalifornii. Luxus vyšel manželský pár na v přepočtu 1,59 miliardy korun a jedná se o rekordní prodej v oblíbené oblasti Santa Barbary.

Ellen je slavná moderátorka, Portia je úspěšná herečka. Společně nabyly takové jmění, že si mohou dovolit investovat do luxusnějšího bydlení. Poslední výběr slavného páru ale předčil veškerá očekávání. První nemovitost ve stylu toskánského statku prý dámy zakoupily za v přepočtu něco málo přes 940 milonů korun. Druhou nemovitostí je sousední pozemek za zhruba 640 milionů, na kterém je jezero a spousta zatravněné plochy.

V Oblasti Santa Barbary překonaly rekord miliardáře Rileyho Bechtela, který si před dvěma lety zakoupil mnohem větší ranč v oblasti Montecito za 1,4 miliardy.

Luxusní sídlo Ellen a Portie se původně prodávalo za v přepočtu 1,3 miliardy a zahrnuje šest ložnic a devět koupelen. Uvnitř je obývací pokoj s krbem, spíže pro komorníky, zeleninové a bylinkové zahrádky. Hlavní ložnice má dvě vany, dvě šatny a soukromé venkovní lázně. K vybavení ale patří i kino, vinný sklípek, ohniště a na pozemku jsou i 150 let staré olivovníky.

Ellen a Portia za poslední rok provedly rovnou několik realitních transakcí, některé nemovitosti nakoupily a jiné prodaly. V současné době vlastní tři „chaty“ v oblasti Montecito a koňský ranč. Je tak možné, že časem prodají i nový luxusní dům a velký pozemek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám