Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmadvacetiletá švédsko-australská modelka Kelly Gale přichystala svým sledujícím na Instagramu parádní povánoční dáreček. Podělila se s nimi totiž o snímek, na němž je úplně nahá. A jelikož rafinovanou pózou zakrývá to nejintimnější, ve fanoušcích nechala představivost pracovat na plné obrátky…

Kráska s indickými kořeny po mamince nejvíce proslula svou spoluprací s Victoria’s Secret, ale rovněž se objevila v plavkovém vydání Sports Illustrated, v Playboyi či ve videoklipu Enriqueho Iglesiase Duele el Corazón.

Gale na sociálních sítích dává na odiv božské křivky velice často. Minulý měsíc se však dostala pod palbu kritiky fanoušků, kteří si všimli, že si modelka upravila břicho ve photoshopu, což měl údajně prozradit rozdílně zarovnaný horizont oceánu. Jasné je, že Kelly si rozhodně nemusí pomáhat žádnými zlepšováky, a tak snad dá přednost své přirozenosti, kterou na ní fanoušci obdivují nejvíc.

A kdo má tu čest vedle svůdné brunetky večer uléhat? Už tři roky je jejím partnerem švédský herec Joel Kinnaman (43), s nímž se v lednu 2021 i zasnoubila.

Reklama

Další články

Načítám