Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivanka Trump (41) strávila první svátky bez milované maminky Ivany (†73), která zemřela letos v červenci na následky pádu. Na sociální síti se pak svěřila s tím, jak moc pro ni bylo toto období těžké.

„Tohle jsou první svátky od té doby, co máma navždy odešla. Je to pravda: zármutek během svátků může být horší než kdykoliv jindy během roku,“ začala Ivanka své dojemné vyznání a dál popsala, jaké pro ni uplynulé dny byly. V roce 2009 kvůli současnému manželovi Jaredu Kushnerovi konvertovala k judaismu a slavila tak Chanuku.

„Naučit se slavit jinak je výzva. Snažím se být laskavá, trpělivá, mít sama se sebou soucit a vytvářet prostor pro všechny emoce, které prožívám. Utvářejí se nové vzpomínky, mé děti se hodně smějí, přítomnost mé 96 leté babičky nám všem přináší radost, ale prázdnota je nepopiratelná,“ pokračovala Ivanka, na kterou ztráta maminky o svátcích naplno dolehla.

„Ztráta rodiče je jednou z velmi bolestných životních situací, na které člověk nikdy není úplně připraven. Zasáhne to skutečné jádro vaší bytosti. A trvá velice dlouho, než se člověk dokáže dostat z toho, jak vás to vykolejí,“ uvedla Ivanka, která zároveň popřála všem lidem, kteří si tento rok prošli ztrátou milovaného člověka podporu od rodiny a útěchu ve vzpomínkách.

Ke svému vyjádření pak dcera známé podnikatelky přidala pět fotografií z dětství. Na první z nich dává své mamince polibek na tvář, na druhé je rodina u vánočního stromku. Na třetím snímku je Ivanka se svými bratry Donaldem a Ericem a na čtvrté fotce je sama Ivanka ve svátečním oblečení. Poslední, pátá fotka je věnována vzpomínce na maminku, která se na ni směje se štěnětem v náručí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám