Hlavní obsah
Článek

Pro většinu lidí bylo velkým překvapením, když modelka Adriana Sklenaříková (52) po Vánocích oznámila, že se s manželem Aramem Ohanianem (67) po 12 letech vztahu rozešli. Nyní to ovšem vypadá, že na rozvod jen tak nedojde.

„Těchto pár řádků píšu se sevřeným srdcem. Prožili jsme spolu krásných dvanáct let, užívala jsem si každou chvilku našeho vztahu a nikdy jsem se nenasmála tolik jako s tebou. Náš příběh byl nádherný, moc jsem ho milovala, ale přesto jsme se každý z nás rozhodl jít svou vlastní cestou. Láska ani tak nikdy nezhasne. Dostala jsem od tebe ten nejkrásnější poklad, naši Ninu, a ty navždy zůstaneš můj poklad,“ napsala Sklenaříková v prohlášení na sociální síti.

Její manažer Miroslav Šimonič však nyní neméně překvapil, když pro slovenská média uvedl, že se modelka s podnikatelem nerozvádí, a dokonce se zatím ani nestěhuje z Maroka, kde společně s dcerou rodina žije.

„Rozvod nikdy není náhlý, ale oni se nerozvádějí, oni se separují a zůstávají nadále velmi dobří kamarádi, takže za tím není třeba nic hledat,“ uvedl pro šarm.pluska.sk.

„Budou stále v Maroku. Rozvod tedy není na stole, zatím jen rozchod,“ dodal překvapivě. 12 let je přece jen dlouhá doba, a tak odloučený pár nejspíš potřebuje dostatek času, aby si vše ujasnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám