Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) prožívá po Vánocích obrovský smutek, protože zemřela její milovaná babička Olga. Její partner Jaromír Soukup (55) jí proto pomáhá zapomenout na tom nejkrásnějším místě. V zasněžených horách. S Agátou i její dcerou Miou vyrazili do rakouských Alp, kde si užívají zimní radovánky.

Samotná Agáta je v šestém měsíci těhotenství, přesto se nebála stoupnout si na snowboard a zajezdit si na jednom z tamějších svahů. Už když nedávno sjížděla pidi kopeček u nás, fanoušci se o ni a její miminko strachovali, protože prý zbytečně riskuje pád. Ač bylo na svahu minimum lidí a Agáta je vynikající snowboardistka, leckomu zatrnulo. Ona sama ostatně nedávno přiznala, že nyní bude na podstatně větším kopci než nedávno v Česku.

"Všem děkuju, že máte hrozný strach, ale ten kopec je v podstatě rovinka. Myslím si, že v Alpách zhruba tak za deset dnů to bude horší, pro mě je horší ten kopec vyjít než ho sjet," chlácholila před svátky své fanoušky Agáta, která nyní dobíjí energii v prosluněných horách.

Po snowboardování ještě bobovala s malou Miou a bylo vidět, že jí pobyt na horách prospívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám