Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti Lady Gaga ve svých odvážných modelech odhalila již téměř vše, ale průhledná kombinéza, kterou na sebe oblékla při focení do britsského hudebního časopisu NME je silná káva i na provokatérku jejího kalibru. Extrémně průsvitné černé body stěží zakrývá i ty nejintimnější části jejího těla.

Ty nejsou kompletně vidět pouze díky třem příhodně umístěným zipům. Fanouškům zpěvačky tak zbývá už jen málo představivosti, jelikož dál by v odhalování Lady Gaga mohla zajít už jen těžko, pokud si nepřeje zdobit obálky erotických časopisů.

Na titulní straně magazínu NME, kterému Gaga poskytla i svůj poslední rozhovor, je zvěčněna, jak si skrz rozepnutý zip sahá na ňadro. Druhá ruka jí přitom směřuje přes rozevřený zip v rozkroku, pod nímž je pětadvacetiletá hvězda hitů jako Poker Face či Alejandro zcela nahá.

Na fotografii uvnitř posledního vydání časopisu si pak zpěvačka oběma rukama drží prsa, zip v rozkroku má sice již zavřený, ale přesto toho příliš nezakrývá. Celou podivínskou image dotváří fialovoblonďatá paruka, černě orámované oči a zpěvaččiny v poslední době oblíbené špičaté výčnělky v obličeji, které vypadají jako implantované pod kůží.

Lady Gaga poskytla rozhovor při příležitosti představení svého nového singlu s názvem Judas (Jidáš) a popová diva si v něm nebere servítky. Mnoho slov musela redakce naznačit pouze počátečním písmenem a doplnit hvězdičkami, jinak by nebyla publikovatelná.

Není divu, že křesťanská církev je singlem pohoršena, jelikož v něm interpretka mimo jiné zpívá, že je do Jidáše zamilovaná a přidává mu své přízvisko Gaga za jméno. Ve videoklipu pak zpěvačka představuje Máří Magdalenu a Jidáše, který zradil Ježíše Krista, hraje herec Norman Reedus.

Reklama

Další články

Načítám