Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40), která prošla proměnou z muže na ženu, je velkou milovnicí plastických operací všeho druhu. A ne všechny byly nutné v rámci procesu proměny v ženu. Už dříve coby muž Rodrigo se stylizovala do Kena a podstoupila řadu zákroků. Nedá si pokoj ale ani jako Barbie Jessica.

Celkově za plastické úpravy zevnějšku utratila v přepočtu třicet milionů korun. Naposledy si v Istanbulu nechala zvětšit své pozadí. Snad aby zezadu vypadala jako Kim Kardashian. Operace se vydařila, ale lékaři ji důrazně varovali, že musí dodržovat klidový režim.

Jessica ale mezitím chodila na rande a divočela na večírcích. „Měla jsem od lékařů zakázáno po dobu tří týdnů příliš dlouho sedět, na měsíc mi zakázali sex a posilovnu a celkem dva měsíce jsem nesměla tančit,“ přiznala webu MailOnline Alves.

Protože se ale cítila dobře, nenechala si ujít vánoční večírek. A to byl kámen úrazu. „Na večírku jsme hodně tančili a implantát se mi posunul z místa,“ dodala s tím, že tak musela podstoupit další zákrok. Nemohla tak odletět za rodinou do Brazílie a Vánoce strávila úplně sama.

„Jsem teď doma v Londýně a je mi nanic. Jsem hrozně osamělá, je to k nevydržení,“ smutnila Jessica, jež by příště měla více myslet na své zdraví. Už v minulosti jí lékaři říkali, že některé zákroky jí už důrazně nedoporučují. Ona si ale stále nedá říct a tvrdí, že operace podstupuje kvůli tomu, aby vypadala jako žena se vším všudy. Nedávno si například opět nechala upravit nos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám