Hlavní obsah
Článek

Bývalý šampion v kickboxu a v současnosti převážně influencer Andrew Tate je proslulý svým životem v luxusu, který dává okatě na odiv, a především arogancí, s níž vše prezentuje. Jeho poslední rýpnutí do světově známé aktivistky Grety Thunberg (19) se mu ale krutě vymstilo a nyní je mnoha lidem spíš pro smích.

Šestatřicetiletý Tate si ve středu vzal do úst Gretu a provokoval ji obrovskými emisemi, které vyprodukují jeho superauta. Tate totiž sdílel na Twitteru fotku, na níž tankuje palivo do svého vozu Bugatti.

„Ahoj Greto Thunberg. Mám 33 aut. Moje Bugatti má motor 8,0 W16 a moje dvě Ferrari 812 mají 6,5 l V12. Tohle je jen začátek. Uveď prosím svou emailovou adresu, abych ti mohl poslat kompletní seznam mé sbírky aut a jejich obrovských emisí,“ chvástal se Tate, ale na Gretu si nepřišel...

„Ano, prosím, poučte mě. Napište mi na smalldi*kenergy@getalife.com,“ odvětila Greta, čímž bývalému kickboxerovi naznačila, že se chová jako někdo s malým přirozením a měl by si hledět svého. Pohotová odpověď teenagerky vyvolala na internetu doslova bouři a stala se během pár minut virální. Během necelého dne od uveřejnění získala její reakce 2,4 milionů lajků a Greta se dočkala široké podpory veřejnosti.

Tate je však svými výlevy proslulý, nedávno mu byl dokonce zakázán přístup na YouTube, TikTok, Facebook i Instagram za jeho ‚toxické‘ příspěvky namířené proti ženám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám