Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Hubnutí, dokonalý jídelníček, spousta sportu, žádné neřesti a zlozvyky. Tak zní ideální plán do nového roku. Ten ale často ztroskotá kvůli nereálným cílům nebo nedostatku motivace. Jak si cestu usnadnit, abychom opravdu žily podle novoročních plánů?

Pravidel je několik, ale my se tentokrát zaměříme na jedno konkrétní. A tím je pohybová, motivační a nutriční výzva, kterou zdoláváte společně s dalšími ženami. Novoročních výzev najdete na internetu několik. Jednu takovou, při níž vám budou dělat společnost odborníci v oboru, přináší i Fitshaker.

Celkem 50 dnů plných kratších, nanejvýš 30minutových tréninkových videí, jídelníčků, vzdělávacích videí o výživě a také o motivaci. To vše čeká všechny účastnice, které se rozhodnou změnit svůj život s platformou Fitshaker. Původně slovenský projekt se letos v září dostal i do České republiky a těší se u nás velké oblibě zejména proto, že skrze platformu si může každý díky nejrůznějším videím procvičit celé tělo z pohodlí obývacího pokoje.

Různé výzvy pořádáme několikrát do roka, ta lednová je však extrémně oblíbená. Lidé vidí nový rok jako šanci na nový začátek, jsou motivovaní a mají snahu zlepšit svůj životní styl. Ve Fitshakeru si uvědomujeme, že je důležité, aby lidé měli kromě opory i solidní základy – praktické i teoretické. A proto spolupracujeme s odborníky, kteří připravují hodnotný program a náplň celých osmi týdnů,” představuje výzvu zakladatel platformy Fitshaker Peter Švaral.

Foto: Fitshaker
Lednová výzva s Fitshaker

Videa jsou tvořena profesionály a špičkami v oboru. Přímo před gaučem si tak můžete zacvičit a zaposilovat třeba se Zuzkou Klingrovou, Janem Kempou, Hankou Kynychovou, Zuzkou Light, Janem Cahou nebo Leou Vršeckou. Veškeré tréninky jsou přitom krátké, ale intenzivní, a zaměřují se na celé tělo. Některý den je na programu spalovačka, jindy si zaposilujete celé tělo nebo jen vybrané partie a zařazena jsou i regenerační cvičení jako je jóga nebo pilates.

Protože ke cvičení patří i správná strava, jsou mimo pravidelné tréninky připravena i videa s optimálním výživovým plánem. Letošní výzva navíc klade i velký důraz na motivaci. Fitshaker se spojil s koučem Markem Dzirasou.

Další články

Načítám