Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská zpěvačka a bývalá porotkyně tamního X Factoru Cheryl Cole (28) skutečně dokáže překvapit. Nechala se totiž slyšet, že jejím snem je stát se princeznou a vzít si prince Harryho (39). A jak se zdá, sympatie jsou vzájemné. Harry v roce 2009 během předávání cen The Sun’s Millie přiznal, že žárlí na Joe McElderryho, že s Cheryl mohl trávit týdny času.

Cheryl a Harry se tak nejspíš otrkávají prostřednictvím médií a posílají si skrz ně podobná vyznání. Když se zpěvačky nedávno v chatu pro časopis Marie Claire zeptala jedna její fanynka, zda jí Harry přitahuje, odpověď byla více než jasná: „Ano! Miluji prince Harryho. Opravdu, minulou noc se mi zdálo, že jsem si ho vzala a stala se opravdovou princeznou. Vážně. A Charles byl můj tchán!“

Harry i Cheryl si tak jsou nyní vědomi vzájemnou náklonností a jelikož jsou oba už nějaký ten čas single, možná by s tím mohli něco udělat.

Cheryl se rozvedla v roce 2010 s fotbalistou Ashley Colem a Harry se téhož roku definitivně rozešel s dlouholetou přítelkyní Chelsy Davy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám