Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Charlotte (8) nedokázala zadržet smích, když děkan z Westminsteru během vánoční mše vyprávěl, jak jeho kočka seděla v ozdobách. Její chichotání zachytily kamery a nyní je z něj hit internetu.

Vánoční mši hostila ve Westminsterském opatství Charlottina matka, princezna Kate a záznam mohli Britové zhlédnout na televizních obrazovkách na Štědrý večer. Pozornému divákovi neunikl ani roztomilý moment s malou princezničkou.

Princezninu roztomilou reakci na reverendovo vyprávění o kočce můžete zhlédnout ve 48:00.

Když reverend David Hoyle řekl: „Vánoce jsou plné tradic a většina z nás má ráda, když se věci nemění. Jako dekorace, které vybalíme z krabic a moje kočka si do nich sedne,“ Charlotte to značně pobavilo.

Princezna věnovala pohled matce a staršímu bratru Georgovi, aby se ujistila, jestli sdílí nadšení z reverendovy historky. Úsměv malé Charlotte potěšil nejednoho diváka, a poté, co video začalo kolovat internetem, také uživatele sociální sítě.

Kromě Charlotte jim udělala radost také sama princezna z Walesu. Fanoušci šli do kolen z jejího pukrle před králem Karlem III., když jej a královnu manželku vítala v kostele. Kate označili za ztělesněnou noblesu.

Na Boží hod si zase jejich srdce získal nejmladší princ Louis. Ten od někoho z davu obdržel kytici, kterou ihned běžel darovat starší sestře. Louise oslavují jako malého gentlemana.

Reklama

Další články

Načítám