Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na karibském Barbadosu, který vešel nejvíce do povědomí jako rodiště zpěvačky Rihanny, se to momentálně hemží slavnými tvářemi. Na ostrov vyrazila slavit Vánoce s rodinou i herečka Gwyneth Paltrow (51). Ta si se svou osmnáctiletou dcerou Apple, která se jí nápadně podobá, užívala koupání v oceánu.

Herečka tak prchla před nebývale krutou zimou a sněhovou vánicí v Americe do prosluněných krajin. Chybět nemohl pochopitelně ani hereččin manžel Brad Falchuk, vedle nějž si oscarová herečka užívala ryzí pohodičku na jachtě. Na pláži si však maminka s dcerou Apple (v zelených bikinách), kterou má s předešlým manželem Chrisem Martinem, vystačily samy.

Pokud se vám po Gwyneth, která v posledních letech dala před filmovým průmyslem přednost svému podnikání a vlastní značce Goop, stýskalo, budete zřejmě potěšeni, že slavná blondýnka kývla na roli v životopisném dramatu Picasso y el Guernica, které se zřejmě zaměří na umělcovo stejnojmenné slavné dílo, které mu navzdory své velikosti zabralo jen něco málo přes měsíc. I proto zřejmě nese film pracovní název 33 días, tedy 33 dní.

Paltrow by v něm měla využít svou plynulou španělštinu, za kterou již v minulosti sklidila obdiv i v seriálu Glee. V dramatu by měla ztvárnit hlavní roli po boku Antonia Banderase.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám