Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako řada celebrit, využila vánočních svátků k dovolené v zahraničí i dánská princezna Mary. Ta strávila několik dní s manželem, korunním princem Frederikem (54), jejich dětmi a několika přáteli na australské Palm Beach. V jejím případě však nešlo jen o dovolenou, ale návrat do rodné země.

Padesátiletá sympatická brunetka se totiž narodila v Tasmánii. S dánským princem se seznámila během olympijských her v Sydney v roce 2000, kde se dali do řeči v jednom z místních barů. Mary neměla tušení, s kým má tu čest, prý si prostě začali povídat a už nepřestali. Dvojice nadále udržovala kontakt prostřednictvím emailů a vztah se jim dařilo dlouho tajit.

Nakonec se Mary podařilo získat na svou stranu i Frederikovu maminku, dánskou královnu Markétu II., která jim ve vztahu požehnala. V roce 2003 se zasnoubili a o rok později se v katedrále Panny Marie v Kodani konala svatba. Do své domoviny se nyní Mary vrátila po dlouhých pěti letech a strávila zde s rodinou vánoční svátky.

Zatímco půvabná Mary, kterou před lety média hojně přirovnávala ke Kate Middleton, oslňovala ve slamáku, bílé košili a především zelených plavkách, její manžel raději plážové radovánky vynechal. Princezna však předvedla, že její zdravý životní styl, jenž zahrnuje i pravidelný běh, se rozhodně vyplácí...

Reklama

Další články

Načítám