Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská komička Francine Lewis (47) má ráda pozornost. Aby ji také nezískala, když se po pláži promenáduje v černých bikinách, které nedávají moc prostoru pro fantazii. A vůbec nevadí, že jí za tři roky bude padesát.

Francine Lewis se před lety proslavila v soutěži Britain’s Got Talent, kde jako komička parodovala některé osobnosti showbyznysu. Videa z jejích vystoupení měla velký úspěch a dosahovala i dvaceti milionů zhlédnutí. Od té doby se objevovala v oblíbených televizních pořadech a se svou show vystupovala po Británii.

Kromě komediálního talentu se ale Francine může pyšnit i skvělou postavou. V minulosti měla sice kvůli silikonům velké zdravotní problémy, když jí jedna výplň praskla, dnes už je ale vše zapomenuto a komička na pláži ráda nosí ty nejmenší bikiny. A nedostatek látky skýtá nejen vrchní, ale i spodní díl jejích černých plavek. To ale Francine vůbec nevadí, a kdyby mohla, nejspíš by nosila plavky ještě více vykrojené.

A nevadí to zřejmě ani jejímu manželovi Joelu Raynovi, kterému nedávno odpustila jeho nevěru a zrušila rozvod po dvaadvaceti letech. Teď už jsou manželé opět šťastní.

Reklama

Další články

Načítám