Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (52) a její manžel obchodník Aram Ohanian (67) se rozešli. O rozpadu manželství modelka informovala na sociální síti. Pár spolu vychovával čtyřletou dceru Ninu. Celkem spolu byli dvanáct let, ale nakonec se rozhodli jít každý svou vlastní cestou.

Soudě podle toho, jak Sklenaříková rozchod oznámila, se nerozešli ve zlém. „Těchto pár řádků píšu se sevřeným srdcem. Prožili jsme spolu krásných dvanáct let, užívala jsem si každou chvilku našeho vztahu a nikdy jsem se nenasmála tolik jako s tebou. Náš příběh byl nádherný, moc jsem ho milovala, ale přesto jsme se každý z nás rozhodl jít svou vlastní cestou. Láska ani tak nikdy nezhasne. Dostala jsem od tebe ten nejkrásnější poklad, naši Ninu a ty navždy zůstaneš můj poklad,“ napsala Sklenaříková.

Dceru Ninu Adriana přivedla na svět ve svých šestačtyřiceti letech. Modelka měla v plánu založit rodinu mnohem dříve, ale příroda jí bohužel nepřála. Adriana v minulosti potratila, ale snu o miminku se nevzdávala. A nakonec se dočkala. Manželství s otcem vytouženého dítěte ale nevydrželo.

Bývalá tvář podprsenky Wonderbra už má jeden rozvod za sebou. Poprvé byla vdaná za fotbalistu Christiana Karembeu. Manželství ale ztroskotalo po třinácti letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám