Hlavní obsah
Článek

Podle zahraničních médií je to možná mezi Leonardem DiCapriem (49) a začínající herečkou Victorií Lamas vážnější, než se mohlo zdát. Oscarový herec se s o čtvrtstoletí mladší kráskou sešel potřetí během jediného týdne.

Leo a Victoria společně navštěvují restaurace a noční bary v Hollywoodu. Leo se obvykle maskuje černou rouškou a kšiltovkou. Zároveň se snaží podniky opouštět každý zvlášť, aby společně náhodou nefigurovali na jedné fotografii. Přesto už některá média mají jasno, že se rýsuje nová láska a připojují titulky, kde se ptají, zda by si Victoriin otec Lorenzo Lamas, známý především jako seriálový Odpadlík, přál Lea za zetě...

DiCapria přeci jen nepředchází úplně ideální pověst. Poté, co se letos po téměř pěti letech rozešel s Camilou Morrone krátce po jejích narozeninách, začalo se hovořit o jeho inklinování k mladinkým partnerkám, kterým je zásadně pod pětadvacet. Victoria by si tak podle tohoto nepsaného pravidla mohla hollywoodského svůdníka užívat ještě bezmála šestnáct měsíců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám