Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se těžko vzpamatovává ze smrti své babičky Olgy. Ta zemřela předevčírem ve věku 98 let. Měly k sobě velmi blízko. U babičky jako malá holka trávila hodně času, když byla její maminka pracovně vytíženou herečkou. Agáta nedokáže zastavit slzy. Tak těžké je pro ni se loučit s jednou z nejbližších osob v jejím životě.

Její partner Jaromír Soukup (55) se ukázal jako obrovská opora. Sbalil Agátu i její děti a odvezl je pryč z domova, kde to influencerce tolik připomíná její milovanou babičku. Všechny vzal do Alp. "Mám nejlepšího muže. Naložil celou partu a veze nás pryč," okomentovala včerejší večerní odjezd z Čech Agáta.

Olga Žilková jen dva týdny před svojí smrtí ještě přijala pozvání do Agátina pořadu Holčičky. Influencerka má navždy vzpomínku, ze které mrazí. Babička Olga o ní v pořadu krásně mluvila.

"Vždy se vedeš myšlenkou, že bys nikdy nedělala někomu křivotu, ty bys nikoho nepodrazila, i když máš jistě konkurentky, a vždycky bych řekla, že ty máš takový vzorný charakter, to jsem si u tebe vždy cenila,“ řekla paní Olga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám