Hlavní obsah
Článek

Měří bez čtyř centimetrů dva metry a sedmkrát vyhrál mistrovství ve wrestlingu. Co je to ale platné, když Dwayne "The Rock" Johnson (50) přijede domů a do parády si ho vezmou dvě malé dcery. Takovou proměnu chlapák Dwayne jistě nečekal.

Dwayne Douglas Johnson měl ke sportu blízko už od mládí. Díky rodinné tradici se z něj stal profesionální wrestler, už jeho otec a dědeček v tomto sportu uspěli. Později se ale dostal k filmu a díky malé roli ve filmu Mumie se vrací byl objeven jeho talent. Pak už Dwayne dostával hlavní role a stal se novou akční hvězdou. Fanoušci ho znají z filmů Král Škorpion nebo série Jumanji a Rychle a zběsile.

Tento drsňák má dohromady tři dcery. A právě dvě menší ze současného vztahu s Lauren Hashian, Jasmine (7) a Tiana Gia (4), si se svým tatínkem mohou doma dělat, co chtějí. Když se Dwayne vrátil domů z pracovních cest, jeho dcerky se rozhodly otce zkrášlit a obšťastnily ho nejen blond parukou s čelenkou, ale i líčením, a nakonec i baletní sukýnkou, která se ovšem silákovi nevešla nikam jinam než na hlavu.

„První ráno doma s mými tornády. Ještě jsem se neviděl v zrcadle, ale pokud budu vypadat tak cool, jak se cítím, tak je to vítězství,“ uvedl na sociální síti The Rock.

Herec a sportovec má s bývalou manželkou Dany Garciou ještě jednadvacetiletou dceru Simone, a tak je nejspíš více než jasné, že v rodinné tradici wrestlingu žádné z jeho dětí pokračovat nebude. Zato si ale doma užívá zcela jinou zábavu.

Reklama

Další články

Načítám