Hlavní obsah
Článek

Poslední večer v roce bude na televizi Prima patřit Honzu Dědkovi a hostům jeho talk show 7 pádů, jimiž budou zpěvačka Ewa Farna (30), imitátor Petr Jablonský, herec Marek Taclík (50) a fotbalista Petr Švancara. Poslední dva jmenovaní přišli na rozhovor polonazí. Zatímco Švancara dal na odiv svoji hruď, Taclík dorazil bez kalhot.

Když dorazil Petr Švancara oblečený jen do půl těla, o domluvenou silvestrovskou scénku nešlo a moderátor neskrýval překvapení. „Tak dlouho jsme vybírali košili, až jsme nevybrali žádnou. Omlouvám se za to tělo všem trenérům,“ přišel s vysvětlením Švancara. Pár minut předtím v zákulisí byl ale ještě oblečený. Jenomže nevhodně pro televizní kamery.

„Vzal jsem si bílou košili a ještě blbý sako,“ dodal na vysvětlenou. Bílá košile na kameře bolestivě svítí a jeho sako s drobným vzorem takzvaně interferovalo. Naštěstí ochotná kostymérka ze Švandova divadla, kde se natáčí, posléze zapůjčila fotbalistovi hrací košili herce Michala Dlouhého. Švancarovi nahota ale nijak nepřekáží. Je totiž vášnivým saunařem, divákům dokonce poskytl nahou fotografii ze sauny.

Švancara nebyl jediný, kdo na poslední letošní rozhovor s Honzou Dědkem přišel bez části oblečení. Herec Marek Taclík pro změnu dorazil bez kalhot. To nejdůležitější zakrývalo dlouhé sako. „Ahoj Honzo, těšil jsem se, omlouvám se. Zapomněl jsem kalhoty,“ vysvětlil nechápajícímu moderátorovi. „Ne, mě to samozřejmě napadlo, když jsem viděl Petra, že přišel do půl těla. A všimněte si, že fotbalisti si vždycky svlékají jenom trika. Proč si někdy nesundáte trenky?“ obrátil pozornost na Švancaru. Jejich drsnou konverzaci můžete vidět na Silvestra na obrazovkách.

Ostatně Dědek si pro změnu rýpl do dalšího hvězdného hosta „Ewo, nepřipadáš si overdressed?“ ptal se Ewy Farne. „Alespoň jsem v tělové barvě,“ dodala pohotově zpěvačka, která na natáčení oblékla dlouhé světlé kalhoty a rolák v téže barvě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám