Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Taťána Makarenko (34) je známá díky modelingu, a hlavně také díky své manažerské roli ředitelky soutěže Miss Czech Republic. Teď má navíc před sebou další výzvu. Má totiž nově na starosti český výběr do soutěže Mister Supranational, tedy soutěž o nejhezčího muže.

„Protože mám na starosti dámskou licenci Miss Supranational pro ČR, tak přišla výzva od organizátora této soutěže, abych si vzala i pánskou licenci,“ prozradila Taťána.

ČR tak bude příští rok zastupovat charismatický Jakub Vitek z Bratislavy, kterého televizní diváci znají díky reality show Love Island. „Pro mě byl Jakub jasná volba. Byl aktuálně v televizi, ale líbil se mi také tím, že je pohledný, ale i vyzrálý muž. Sportuje, dělá to poloprofesionálně, není to jen mladičký kluk, který by byl krásný. Má to v hlavě srovnáno, umí perfektně anglicky, je to sympaťák, rád se směje,“ svěřila Tátana Super.cz důvody, proč vybrala do světového finále právě Kubu.

A jelikož je Taťána šťastně zadaná, co jí řekl přítel na to, že teď bude obklopena fešáky, kteří nás budou ve světě reprezentovat na soutěžích krásy? „Já si myslím, že on je dost sebevědomý na to, aby nežárlil, ale když jsme se o tom bavili, tak říkal, že je to super výběr, že mu také přišel Jakub jako vyspělý muž. Ta pánská soutěž není jen o kráse, ale i o tom, co dělá ten člověk za tím. Protože krása u mužů, ale i u žen, rozhodně dneska nestačí,“ dodala Taťána Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám