Hlavní obsah
Článek

Další díl říčanské telenovely je tady! Zdálo se, že štěstí Ivety Bartošové (†48) a Josefa Rychtáře (65) už po jeho rozvodu s manželkou Darinou Rychtářovou (66) nestojí již nic v cestě. V neděli večer se ovšem odehrálo další nečekané drama. Rychtářovou do nemocnice odvezla záchranka poté, co zkolabovala a údajně vyhrožovala, že se zabije. A nejednalo se rozhodně o žádný aprílový žertík.

„Darka zkolabovala. Volali jsme záchranku, měla totiž vysoký krevní tlak. A nejen to. Řekla mi, že se zabije,“ sdělil Blesku ochránce labilní zpěvačky Josef Rychtář. Mohlo by se tedy zdát, že po zdravotních problémech, které si vyžádaly rekonvalescenci v lázních, začíná mít Darina Rychtářová problémy i s psychikou. Co se ve vile asi odehrálo tentokrát?

Do nemocnice za Rychtářovou přijel nejen Rychtář, ale také oba synové, Honza i Pepa. „V nemocnici jí udělali vyšetření, a když jsem jim řekl o výhružkách se zabitím, tak ji chtěli odvézt na psychiatrii do Bohnic. Nedovolil jsem, aby ji někam zavřeli. Lékaři jsem řekl, že si ji beru na zodpovědnost. Slíbil jsem, že dohlédnu, aby si Darka nic neudělala. Záleží mi na ní,“ prohlásil hrdě Rychtář, který přiznal, že za špatný psychický stav své exmanželky může on sám. Vyjádření hlavní aktérky Dariny Rychtářové se s tím Rychtářovým však neshoduje. Tvrdí, že ji manžel chtěl zavraždit.

Reklama

Další články

Načítám