Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Miss Czech Republic Kateřina Kasanová (25) je maminkou. Dnes porodila snoubenci, fotbalistovi Tomáši Petráškovi v porodnici v pražském Podolí syna, kterého pojmenovali krásným staročeským jménem. Kateřina dnes přivedla na svět syna Antonína.

"Antonín Petrášek, Narozen 27.12.2022," pochlubila se přátelům čerstvá maminka Kateřina Kasanová, která přidala i fotku svého prvního potomka. Okamžitě přišly gratulace od jejích kolegyň a přátel.

Blahopřály jí Natálie Kočendová, Taťána Makarenko, Veronika Kašáková, Karolína Kopíncová, Vanda Janda, Beáta Rajská, Kristýna Schicková nebo nastávající maminka Nikol Švantnerová, která se těší na narození holčičky.

"Hlavně zdraví jak Antonínkovi, tak mamince. A ať je tatínek ten nejlepší pod sluncem , jelikož jeho královna mu porodila nádherného prince," napsala jí šéfka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám