Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoce už sice skončily, tahle podívaná na zadeček bývalé přítelkyně Micka Jaggera Luciany Gimenez Morad (53) se ale neomrzí ani teď. Brazilská televizní moderátorka a bývalá modelka se pochlubila svými křivkami ve chvíli, kdy upravovala vánoční stromek.

Zlaté asymetrické plavky odvážného střihu, které odhalily nejen její zadeček, ale také dlouhé nohy. A k tomu vysoké podpatky. Takhle asi mnoho dam letos stromek nezdobilo. Co by ale Luciana neudělala pro více než tři miliony sledujících na sociální síti. A navíc má co ukazovat. Díky skvělé postavě by jistě málokdo hádal, že Luciana už před pár lety oslavila padesátku.

Bývalá modelka se před lety proslavila románkem s Mickem Jaggerem, který s ním měla v době, kdy žil s matkou svých čtyř dětí Jerry Hall. Ze vztahu Luciany a muzikanta vzešel syn Lucas Maurice Morad, který se narodil v roce 1999. Mick nejdříve trval na testu otcovství, když se však prokázalo, že je dítě skutečně jeho, byl mu podle exmodelky dobrým otcem. Jeho manželství s Jerry Hall se následně rozpadlo.

Luciana se později snažila Jerry poprosit o odpuštění, prosba ale nedopadla na úrodnou půdu. Dnes se prý ale přátelí se současnou partnerkou slavného muzikanta, třiatřicetiletou bývalou baletkou Melanií Hamrick.

Reklama

Další články

Načítám