Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po roce si Lilia Khousnoutdinova (35) a Karel Janeček (50) zopakovali svoji svatební cestu. Brali se v prosinci a z Česka odjeli překvapivě nikoli někam do teplých krajin, ale na mrazivý Island. Zalíbilo se jim tam natolik, že tam vyrazili těsně po svátcích znovu.

"Je to pro mě hlavní vánoční dárek, že můžeme na čtyři dny odjet a vypnout telefon," řekla Super.cz Lilia. Zimní Island není pro většinu lidí zrovna atraktivní destinace, nejen kvůli zimě, ale i proto, že je tam velmi krátký den s minimem hodin slunečního svitu.

"Máme ho rádi a mně to nevadí. Aspoň, když je tak dlouho tma, tak se člověk vyspí a odpočine si. My tam máme jedny takové lázně, kam ráda jezdím. Je to fakt super na odpočinek. Island už máme celý projetý. Nepotřebuju zkoumat, kde je jaká hora. Je to nádhera. Divoká příroda a klid. Je tam ta echt zima, kterou si užijeme," vyznala se Lilia, která z islandských lázní postovala fotografie z bazénu s termální vodou pod zasněženými horami.

Reklama

Další články

Načítám