Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Vagnerová (41) je na roztrhání. Oblíbená herečka hraje v celé řadě seriálů napříč všemi televizemi, exceluje na divadle a dokonce si neupírá ani kulturní zážitky.

Naposledy vyrazila do prostoru Prague Art and Design, kde byla představena nová kolekce ikonických jeleních šperků. Akce se konala na pražské Národní třídě, kam si herečka odskočila mezi zkouškou a představením Ledňáčci z nedaleké Reduty. Jelikož se výstava točila kolem symbolu jelena s parohy, zajímalo nás, jestli ona sama udělala ze svých partnerů paroháče.

„Já teda o žádných parozích nevím a já jsem je taky nikomu nenasadila. Vždycky se raději rozejdu před tím, než by k nasazení parohů došlo," vysvětluje s úsměvem na rtech Hanka.

Koloušky a jeleny má herečka v oblibě v podobě šperků. „Tyhle jelínky mám velmi oblíbené, mám doma už několikery náušnice," říká. Kromě Vagnerové akci navštívila také její kamarádka Petra Nesvačilová, která nejenže parohy nerozdává, ale taky prý nikdy žádné nedostala. Na výstavě se objevila také krásná herečka Vlastina Svátková s manželem a syny a designérka Anna Lacová z pořadu Jak se staví sen s malou dcerkou.

Reklama

Další články

Načítám