Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato fotografie, na níž je zobrazena princezna Diana (†36), jak láskyplně drží své dva syny, prince Williama (41) a Harryho (39), dosud nebyla nikde publikovaná. Jejím autorem je Antony Charles Robert Armstrong-Jones, hrabě ze Snowdonu, známý především jako Lord Snowdon (82). Fotografie, ze které se usmívá Diana i s korunkou ve vlasech, a jejích synů, kteří se nacházejí v polokleku vedle sebe u nohou jejich maminky, je nostalgickou vzpomínkou na dobu, kdy princezna lidských srdcí ještě byla mezi námi.

Snímek pochází z konce 80. Let a vyfotil jej již zmiňovaný Lord Snowdon. Ten je známým anglickým fotografem a bývalým manželem princezny Margaret, mladší sestry královny Alžběty II. Jako vždy elegantní Diana drží staršího Williama za ruku a mladšího Harryho hladí po vlasech. Roztomilá princátka se sice během focení v ateliéru asi trochu nudila, ale výsledek je kouzelný. William i Harry mají na sobě tradiční britský oděv složený z béžových kalhot, modré košile a hnědého saka, a přitom jsou bosí, bez bot i ponožek.

Reklama

Další články

Načítám