Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní Vánoce jsou pro Sáru Affašovou a Martina Donutila jedny z nejtěžších v životě. Mladý pár se vyrovnává z rodinné tragédie, která je letos postihla. Svátky měli trávit ve třech, herečka však o syna den před termínem porodu přišla.

Po tragické události odcestoval pár do New Yorku, odkud poslali první zprávu. Nyní sdíleli společné foto od vánočního stromečku. Vánoce tráví v kruhu rodiny. „Naše rodina, všichni pospolu. Ségra to fotí. Mrzí mě, že na tý společný fotce neni taky…Krásný a klidný svátky a užijte si čas spolu,“ svěřila se Sára, která od svých fanoušků dostávala ohromnou podporu.

Radost jim udělal také jeden z vánočních dárků. Na klice vchodových dveří našli zavěšený balíček. „Musím říct, že tohle nás dojalo.. Děkujeme, Ježíšku!,“ svěřil se Martin Donutil a pochlubil se také obsahem dárku. Uvnitř byly mimo jiné dva desetníky pro štěstí. To jim ve společném životě přejí také jejich fanoušci.

Reklama

Další články

Načítám