Hlavní obsah
Článek

V Praze nenašla nikoho, s kým by chtěla trávit Vánoce, takže odjela domů za rodinou na Slovensko. Muzikálová kráska Nikola Ďuricová (29) věřila, že tam na rozdíl od české metropole bude i sníh, bez kterého jsou pro ni svátky trochu ochuzené. "Bydlíme ve vyšší nadmořské výšce, tak tam snad vydržel," doufala.

Nikolu jsme potkali na zahájení zimní sezóny ve Špindlerově Mlýně, kde si zasněžené svahy užívala. Byla tam v zimě poprvé, doposud jezdila jenom do Tater. Hodně řešila, jak se má do českého Aspenu obléknout. "Módu mám ráda, snažím se sledovat trendy i to, jak se oblékají lidi kolem mě, známé osobnosti i módní návrháře," svěřila.

Už se ale těšila na svátky domů. "Je pravda, že už Vánoce nejsou tak zasněžené a bílé, jako když jsem byla malá. Ale u nás sníh většinou máme, tak doufám, že to vyjde i letos," věřila.

Pobavili jsme se i o předsevzetích. "Tedy já jim říkám cíle, dávám si jak pracovní, tak osobnostní, anebo v rámci kondice. Píšu si je do diáře a pak se mi připomínají i během roku, kdy sleduji, co se mi podařilo dodržet, a kde do toho musím naopak ještě pořádně šlápnout," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám