Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při jednom z posledních natáčení seriálu Ulice si scenáristé pořádně vystřelili z herce Jiřího Dvořáka (45). Jeho mladého seriálového kolegu Vaška Matějovského (16) navedli, aby v dialogu s Dvořákem říkal pikantní repliky, o kterých ovšem herec neměl ani ponětí. Jak se s tím vypořádal?

Scenáristé nachytali Jiřího Dvořáka, který se před kameru staví coby Ondřej Kraus, tím, že změnili repliky jeho kolegy Vaška Matějovského, který hraje Mikiho Seidla. „Miki prosí Ondru, aby s ním pustil svou dceru Míšu do Anglie. Replika měla původně končit tím, že Miki už s Míšou spal. Ve změněné replice ale Vašek dodává, že spal i s Janou, což je Jirkova druhá seriálová dcera a také s Bárou, která je Jiřího seriálovou manželkou,“ řekl zdroj z natáčení nováckého seriálu.

Když nic netušící Dvořák Vaška slyšel, přeběhl mu sice po obličeji lehký úsměv, ovšem vzápětí opět nasadil kamennou tvář a jakoby nic pokračoval v šíleném rozhovoru, při kterém celý štáb prskal smíchy.

Reklama

Další články

Načítám