Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už skoro měsíc si Eva Hecko Perkausová (30) užívá roli maminky. Teď ale udělá radost televizním divákům. Na Štědrý večer usedne vedle Romana Šebrleho (49) jako moderátorka Hlavních zpráv na Primě.

Diváci si nejspíš mysleli, že Evu Hecko Perkausovou jen tak neuvidí. Svůj poslední den v práci si odbyla 11. listopadu a pak už se jen těšila na to, až přivítá na světě svého synka. Ten se narodil během první adventní neděle 26. 11. a dostal jméno Kilian. A i když Eva zatím stálý návrat na obrazovku nechystá, v sobotu večer udělá výjimku a odmoderuje zprávy.

„Jsem moc ráda, že mohu přinést našim divákům Hlavní zprávy právě na Štědrý večer. Věřím, že to budou samé milé a pozitivní informace, které je naladí před tradiční slavnostní večeří a večer si pak už jen budou užívat kouzelnou vánoční atmosféru s těmi, které mají rádi," okomentovala Eva Hecko Perkausová vánoční překvapení pro diváky Primy a CNN Prima NEWS.

Na moderování si udělá čas i přesto, že v poslední době kvůli své krásné nové roli příliš nestíhá. Před několika dny fanouškům na sociální síti sdělila, že jsou pro ni Vánoce letos trochu oříšek. "Ani jeden dárek, stromeček ještě taky nemáme, letos jsem se zmohla jen na dva druhy cukroví, jak to všechno stihnu, nevím. Ale vím, že i tak budou letošní Vánoce ty nejkrásnější a plné lásky,“ uvedla maminka Eva.

Na postu moderátorky Hlavních zpráv Evu po jejím odchodu na mateřskou dovolenou nahradila Soňa Porupková, známá z vysílání Nového dne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám