Hlavní obsah
Článek

Když se před pár lety česká moderátorská jednička Leoš Mareš (47) dohadovala s televizí Nova o smlouvě na další pořady, dosáhla nakonec kontraktu na několik let dopředu. Jenže dnes už má hodně odvážného následovníka. Podle našich informací si Prima zase smlouvou na pěknou řádku miliónů pojistila Martina Dejdara (59). Ten si nyní přichází na peníze, o kterých by se ani Leošovi nesnilo.

„Když jsme hledali náhradu za Jana Krause pro druhou řadu Česko Slovensko má talent, o Martina Dejdara jsme museli hodně usilovat. Souhlasil až se smlouvou, která mu zaručuje několikaletý kontrakt s televizí. Je teď naší důležitou tváří. Měly se rozjet nějaké projekty, které ale zatím nevyšly. Proto mu Prima dala alespoň zábavný pořad Česká 30,“ říká zdroj z Palmovky, kde Prima sídlí. A i když hitparáda filmových herců a hereček je pro Dejdara snadným kšeftem, který natočí za pár chvil a navíc levou zadní, je prý za ni astronomicky honorován.

„Martin má zaručen od Primy jistý příjem, a tak ho dostává i za tuhle snadnou legraci. Blíží se to ke stovce tisíc za měsíc,“ říká zdroj. A takové peníze by za podobný kšeft nedostal snad ani Mareš. Dejdar, který se ještě před několika lety potýkal s finančními potížemi kvůli dluhu za sice dobře natočený, ale divácky neúspěšný film Panství, měl ale štěstí. Konečně si tak může začít slušně plnit kasičku…

Reklama

Další články

Načítám