Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třikrát stříbrný tanečník ze StarDance Marek Dědík (41) si letos díky pauze v populární taneční show užíval prosinec v rodinném kruhu. A dopřál si po letech zasloužený relax. Nejprve začátkem prosince odletěli s rodinkou za teplem do exotiky, aby pak po návratu zapózovali na roztomilých vánočních fotkách.

Dědíkovi synové Bertram Josef (5) a Dorian Marek (2,5) rostou jako z vody a jsou to roztomilí klučinové.

„Z nových vánočních fotek jsme nadšeni, opět se povedly. Ještě předtím jsme byli na dovolené v teple, návrat byl ale trochu horší, přece jen to byl teplotní šok,“ řekl Super.cz Dědík.

Poslední týden před Vánocemi strávili ve Špindlerově Mlýně. „Užívali jsme si s přáteli a jejich dětmi na sněhu. Bertík stál poprvé na lyžích, byl v lyžařské školičce a moc se mu to líbilo,“ chválil staršího syna Dědík.

A teď čeká rodinku vánoční klasika. „Hned po návratu z hor jsme kupovali vánoční stromek, který jsme už i nazdobili. S kluky jsem také kupoval kapra, kterého ale nebudeme mít na štědrovečerní večeři, ale dopoledne na Štědrý den jej půjdeme pustit zpátky do řeky,“ prozradil oblíbený tanečník, který to na druhé místo ve StarDance dotáhl po boku Martiny Viktorie Kopecké, Pavly Tomicové i Jitky Schneiderové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám